MyName Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi | 

Here are the most important rules !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Andrea
Fondator
Fondator
Andrea

Mesaje Mesaje : 174
Puncte Puncte : 48876
Varsta Varsta : 32
Localizare Localizare : București

Here are the most important rules ! Empty
MesajSubiect: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! EmptyJoi Noi 17, 2011 11:53 am

- In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.

- Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar banarea contului.

- Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si site-uri/bloguri sunt proprietatea acestora (sau orice alte surse), iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita si dovedita de realii proprietari. De asemenea va rigam sa dati credite acestora ! ( Ex: Credite: K Pop Romania ).

- Pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Se accepta doar cateva cuvinte sau cel mult o fraza in coreeana sau engleza dar cuvinte care sa fie cunoscute toturor ( Sau mai simplu zis cat mai usoare ) , pentru a fi ușor înțelese de restul !

-Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri.

1. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Va rugam sa folositi functia de CAUTARE.

2. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic (in special unul care sa sublinieze tema topicului). Evitati titluri incomplete sau de genul "lol", "intrebare" sau "ATENTIE!!".

3. Va rugam sa nu raspundeti la off-topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise.

4. Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc. Puteti folosi diacriticele.

5. NU va este interzis sa folositi mai mule emoticonuri dar va ROG nu folositi 100 !

6. Nu faceți dublu post.
Sus In jos
https://ro-myname.forumgratuit.ro www.bapromania.com
dea_andreea
Fondator
Fondator
dea_andreea

Mesaje Mesaje : 1016
Puncte Puncte : 49170
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj Napoca

MesajSubiect: Re: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! EmptyDum Noi 20, 2011 8:25 am

Sper sa nu incalc aceste reguli:)
Sus In jos
Mary Hyun
Newbie
Newbie
Mary Hyun

Mesaje Mesaje : 31
Puncte Puncte : 47105
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : iasi

MesajSubiect: Re: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! EmptyMar Dec 20, 2011 5:35 am

sunt usoare regulile sper sa nu le incalc !
Sus In jos
LeeKyungJae1
Newbie
Newbie

Mesaje Mesaje : 1
Puncte Puncte : 46772
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! EmptySam Ian 14, 2012 10:17 am

Sper să mă ţin de reguli Smile Despre partea cu injurii, ofense şi etc nu cred că ar trebui să fie vorba, suntem oameni civilizaţi.Here are the most important rules ! Tumblr_lxps8lqHLi1r2137ho1_500
Sus In jos
http://teugbyeolhadon.tumblr.com
DMC
Newbie
Newbie
DMC

Mesaje Mesaje : 7
Puncte Puncte : 45797
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Romania , Pitesti

MesajSubiect: Re: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! EmptyLun Apr 23, 2012 9:50 am

Ok am inteles...voi respecta...voi incerca sa vorbesc cat mai putin in engleza...god..it really became a habit .. lol!
Sus In jos
http://dmc0709.tumblr.com/
ada
Moderator
Moderator
ada

Mesaje Mesaje : 227
Puncte Puncte : 47067
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Rm.Valcea

MesajSubiect: Re: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! EmptyLun Mai 28, 2012 11:38 pm

Regurile sunt usor de respectat sper sa le respecte toata lumea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Here are the most important rules !   Here are the most important rules ! Empty

Sus In jos

Here are the most important rules !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MyName Romania :: Forum Stuff :: Reguli !-